21.05.2021

Sayın Üyemiz,

Sri Lanka Büyükelçiliğinden Odamıza gönderilen yazıda, Sri Lanka Ticaret Odası'nın (CCC), Sri Lanka Yatırım Kurulu (BOI) ve Colombo Borsası (CSE) ile işbirliği içerisinde 07-09 Haziran 2021 tarihleri arasında sanal “Sri Lanka Yatırım Forumu” organizasyonu gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazının devamında şu bilgilere yer verilmiştir;

“Sri Lanka Yatırım forumunun temasının "Sri Lanka - Asya'nın bir sonraki büyüme cenneti" olacak ve üç günlük etkinlikte üst düzey hükümet liderleri, kamu ve özel şirketlerin üst düzey liderleri, küresel uzmanlar, yatırım bankacıları ve danışmanlık firmaları tarafından gerçekleştirilecek oturumlar ve sunumlar yer alacaktır. Etkinlik kaydı ve katılım ücretsizdir.

Sri Lanka Sanal Yatırım Forumu, iş ortaklıkları da dahil olmak üzere potansiyel yatırımları Sri Lanka'ya çekmek üzere yatırım kararları için gerekli ve kapsamlı bilgileri sağlamanın yanı sıra Sri Lanka ile yabancı işadamları arasında iş bağlantıları kurmaya odaklanacaktır.

Ücretsiz kayıt ve diğer detaylar için: https://invest-srilanka.lk adresi ziyaret edilebilir, ekte bulunan etkinlik broşürünü inceleyebilirsiniz.