Uşak Valisi Seddar Yavuz, Valiler kararnamesi ile Muş Valiliğine atanmasının ardından veda ziyaretleri yapmaya başladı.

Ziyaretler kapsamında Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis üyelerini UTSO’nun yeni binasında ziyaret etti.  

Uşaktan güzel anılarla ayrılacağını dile getiren Vali Yavuz, “Uşak’ta bulunduğum ve görev yaptığım süre zarfında bu kente değer katan, hizmet etmeyi şeref sayan çalışmalarımda bana ve kamuya yardımcı olan tüm mesai arkadaşlarıma, milletvekillerimize, vali yardımcılarımıza ve kaymakamlarımıza, kıymetli yargı mensuplarımıza, belediye başkanlarımıza, askeri erkâna, il müdürlerimize, il genel meclisi üyelerine, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, muhtarlarımıza, siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarına, yerel ve ulusal basın mensuplarımıza ve tüm Uşaklı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ

Ziyaret ile ilgili konuşan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, Vali Seddar Yavuz’un yeni görev yerinde başarılar diledi. Vali Seddar Yavuz’un Uşak’a geldiği günden bu yana kendilerine her zaman kapısının açık tuttuğunu vurgulayan Kuvvet, “Valimiz bizi her zaman ziyaret etmiş ve bize kapısını hiç kapatmamıştır. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum.” dedi.