30.11.2023

Uşak Valisi Sayın Dr. Turan Ergün’ün katılımıyla, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde, Ege İhracatçı Birlikleri koordinasyonu ile Türkiye Tekstil ve Hazırgiyim Birliklerimizin Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerinin katılımlarıyla düzenlenen program “Tekstil Dönüşümünde Global Eğilimler ve Uşak Sanayisinin Konumu’’ konferansı ile başladı.

Bilgilendirme Toplantısının açılış konuşmalarını Uşak Valisi Sayın Dr. Turan Ergün, TİM Başkan Yardımcısı & GAİB Koordinatör Başkanı A. Fikret Kileci, Koordinatör Başkanı ve ETHİB Başkanımız Jak Eskinazi, UTSO Başkanı S. Selim Kandemir ve UOSB Başkanı Halil Ağaoğlu gerçekleştirirken, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ziynet Berna Orhan ve Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Zeynep Domaniç sunumları ile toplantı katılımcılarını bilgilendirdi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Uşak tekstil geri dönüşüm sektörü hakkında bilgiler aktararak, yapacakları projelere değindi.

Konuşma ve sunumların ardından Uşak Organize Sanayi Bölgesinde firma ziyaretleri gerçekleşti.