Başbakanlık tarafından 25 Temmuz 2016 tarih ve 29781 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2016/18 sayılı Genelge ile 15 Temmuz dayanışma kampanyası başlatılmıştır. Kampanyaya bağış ve katkılarıyla destek vermek isteyen üyelerimiz için hesap numarası bilgileri ve 2016/18 sayılı Genelge aşağıda yer almaktadır. Kampanyaya bağışlarıyla destek vermek isteyen üyelerimize duyurulur. (Not: Kampanyaya bağışta bulunan üyelerimizin, uygun görmeleri halinde, yaptıkları bağışlarla ilgili TOBB’ye iletilmek üzere Odamız Genel Sekreterliği’ne de bilgi vermeleri rica olunur.) 2016/18 SAYILI GENELGE Konu: 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini ve temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik menfur 15 Temmuz 2016 silahlı darbe teşebbüsü, Sayın Cumhurbaşkanımızın d


Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın (UTSO) koordinatörü olduğu “Kayıt dışı İstihdamla Mücadele Projesi” açılış toplantısı UTSO salonunda gerçekleştirildi. Projenin kamuoyuna tanıtımının yapıldığı toplantıda açıklama yapan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S.Selim KANDEMİR, ‘Kayıtlı İşçi Risksiz İşveren’ sloganıyla yola çıkılan proje ile kayıt dışı çalışanların kayıt altına alınmasının teşvik edilmesini planladıklarını böylelikle kayıt dışı istihdamla mücadele edeceklerini bildirdi. Kayıtlı istihdam konusunda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirten KANDEMİR, proje kapsamında işveren ve çalışanların bilgilendirileceğini vurguladı. Toplantıda, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar ve Manisa’nın içinde bulunduğu TR-33 bölgesini kapsayan projenin detayları ile ilgili katılımcılara bilgi verildi.     


Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, “Darbeye Hayır, Demokrasiye Evet” diyerek yönetimi ve meclisi ile birlikte demokrasi nöbetinde yerini aldı. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Valisi Ahmet OKUR’un başkanlığında, Uşak Belediye Başkanı Nurullah CAHAN’ın ev sahipliğinde düzenlenen sivil toplum kuruluşlarının birlikte gerçekleştirdiği “Darbeye Hayır, Demokrasiye Evet” yürüyüşüne katıldı. Yaptığı açıklamada demokrasinin yanında olduklarını vurgulayan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, darbe girişiminin hiçbir zaman kabul edilemeyeceğini belirtti. Özellikle son zamanlarda her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirten KANDEMİR, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın her zaman demokrasiye ve milli iradeye  sahip çıkacağının altını çizdi.


Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim KANDEMİR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları H. Ali TÜRKCAN ve Osman ÇALIKUŞ, Uşak Valisi Ahmet OKUR’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Vali OKUR, yeni Yönetim Kurulu Başkanı’na başarılar diledi. Kurumların birlik ve beraberlik içerisinde başarılı sonuçlara ulaşabileceğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim KANDEMİR, oda olarak hem Uşak’a hem de oda üyelerine katkı sağlayacak projeleri desteklediklerini belirtti.


Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu toplantısında gerçekleştirilen seçimde, Suat Selim KANDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı ve Osman ÇALIKUŞ yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak seçilirken, H. Ali TÜRKCAN yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevine devam ediyor. Seçimin ardından yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim KANDEMİR “Yönetim kurulu olarak üyelerimize ve ilimize katkı sağlayacak projeleri arttırarak devam edeceğiz. Üye memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını benimseyip, hizmet yelpazemizi genişleterek devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Yeni yönetimin üyelerimize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.   Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Suat Selim KANDEMİR     Yönetim Kurulu Başkanı. H. Ali TÜRKCAN         


2011 yılından bu tarafa Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüren Mustafa Kuvvet, işlerinin yoğunluğu ve sağlık sorunları nedeniyle Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda aldığı tüm görevlerden istifa ederek ayrılmıştır. Kamuoyuna Duyurulur.