24.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, kardeş oda protokolü imzaladıkları Dinar Ticaret ve Sanayi Odası'nı (DİTSO) ziyaret etti. Kandemir’i, DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bağırkan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette, kardeş oda protokolü imzalayan iki odanın ortak sinerji ve işbirliği ile yapabilecekleri projeler hakkında görüşüldü. Kandemir; Birlikte uzun vadeli projelere imza atmayı ve odalar arası olan birlikteliğin üyeler arası işbirliğine dönüşmesini dilerken, Bağırkan ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iki odanın üyeleri menfaatine ortak gerçekleştirebilecekleri projelerde beraber hareket etmekten duyacağı memnuniyeti ifade etti.


24.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Çay Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette, Çay Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kaygısız ve Yönetim Kurulu Üyeleri bulundu. Bölge ekonomisi, sanayisi ve turizmi konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Çay TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kaygısız, TOBB yönetiminde görev alarak bölgeyi temsil eden Kandemir’e çalışmalarında başarılar diledi.


24.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Bolvadin Ticaret Borsa’sına ziyarette bulundu. Başkan Kandemir’i Bolvadin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boyar ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Ziyarette, güncel ekonomik ve sosyal konularda görüş alışverişinde bulunularak, tarım ve gıda sektörüne ilişkin müzakere yapıldı.


24.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlker Gül’ü ziyaret etti. Ziyarette Bolvadin TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Çağdaş Göker ve Abdülkadir Bilgin’de bulundu. Bölge ekonomisi hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Gül;  Başkan Kandemir’e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletirken, ülke ekonomisinin en büyük çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin üyelerimizin ve ülkemizin ekonomisin gelişmesinde büyük pay sahibi olduğunu vurgulayarak, çalışmalarında başarılar diledi.


23.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe’yi ziyaret etti. Ziyarette bölge sorunları ve çözüm önerileri hakkında konuşuldu. Başkan Kandemir, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olarak bölge sorunlarının TOBB'a aktarılması hususunda söz sahibi olduğunu ve takipçisi olacağını ifade etti.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti. Ziyarette, TOBB camiasının illerin oda ve borsa başkanlarını aynı çatı altında toplayarak, ticari faaliyetlerinde birleştirici güç ve birlik ruhunu pekiştirmesinde önemli katkısı olduğuna değinildi.


23.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, iki oda başkanı, Ege’nin iki güzide kenti olarak bölge ekonomisi ve ihtiyaçları için yapacakları çalışmaları istişare ettiler. Kandemir bölgeyi TOBB Yönetiminde temsil etmesinin önemli bir avantaj olduğunu belirterek, bölgeyi farklı ve cazip kılacak her türlü projede ortak hareket etmekten duyacakları memnuniyeti dile getirdi.


22.07.2019 Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı İsmail Karaman’ın başkanlığında, UTSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi. Karaman, Erbil’de yaşanan menfur saldırıyı kınayarak, şehit olan Başkonsolosluk görevlisine Allah’tan rahmet, ailesine ve dışişleri camiasına başsağlığı dileyerek meclis oturumunu açtı. UTSO Temmuz ayı olağan meclis gündemi değerlendirilmesinden sonra, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, dünya, ülke ve kent bazında yaşanan ekonomik gelişmeleri değerlendirdi ve oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi.  Toplantı sonunda, Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin Şubat ayında Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Ekonomi Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) iş birliğiyle nitelikli insan gücü yetiştirmek amacıyla imzalanan protokol içeriği ve aşamaları hakkında bilgilendirme de bulundu. Başkan Temmuz Değerlendirme Temmuz19_deg


Yeni Kurulacak İmalat ve Bilişim İşletmelerine 370.000 TL. ve İmalat Dışı İşletmelere 60.000 TL.’ye varan Hibe Destekli KOSGEB Girişimcilik Eğitimi 29 Temmuz Pazartesi UTSO’da başlıyor. Basvurular KOSGEB Web Sitesi Duyurular bölümünden veya E-Devlet üzerinden yapılacaktır. İlgili Link: