Politikamız;

UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI, üyelerine verdiği kaliteli hizmetin ve temas halinde olduğu kurumlarla olan iyi ilişkilerin en önemli unsurlarından birini iletişim olarak görmektedir. Üyeleriyle, işbirliği yaptığı kurumlarla ve kurum içerisinde iletişiminin hızlı, anlaşılır, sürdürülebilir, düzenli, güvenli ve çift yönlü bilgi alışverişinde bulunarak gerçekleşmesini sağlar.

Stratejimiz;

Çalışanlarımız, üyelerimiz ve işbirliği içinde olduğumuz kurumların, iletişim gereksinim ve beklentilerini göz önüne alarak iletişim strateji ve politikamızı planlar ve bu doğrultuda iletişim kanallarımızı geliştiririz. Üyelerimizin sektörleri ile ilgili gelişmeler ve faaliyetlerden daha hızlı haberdar olmaları için birçok iletişim kanalı kullanırız. Bilgi taleplerine ve sorulara hızlı bir şekilde cevap veririz.

Medya mensupları ile iyi ilişkiler kurar ve odamız faaliyetleri ile ilgili bilgiyi zamanında ve hızlı bir şekilde veririz.

Oda içi ve dışı iletişim için aşağıdaki araçları kullanırız.

  • UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI web sitesindeki duyurular ve haberler bölümü ile üyelerimize ve topluma hızlı bir şekilde oda faaliyetleri aktarılır.
  • Mail faks sistemi ile üyelerimize en hızlı şekilde toplu faks gönderilir.
  • Faks server ile fakslarımızı elektronik ortamda alıp göndeririz.
  • Toplu mail ile firmaya özel mailleri zahmetsizce teker teker ve spam filtrelerine yakalanmadan göndeririz.
  • SMS yolu ile toplu mesajlar göndeririz.
  • Sosyal medya hesaplarımızdan üye ve hesabımıza kayıtlı 3. Kişilere hızlı ve kişiye özel duyurular yaparız.