S.Selim KANDEMİR       

 

Değerli Üyelerimiz,

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, köklü tarihinden gelen birikimi sayesinde üyelerini müşteri memnuniyeti anlayışıyla karşılayan bir oda.

Oda olarak her geçen gün hizmet yelpazemizi genişletmeye ve mevcutta verdiğimiz hizmetlerde kaliteyi arttırmayı hedefleyerek yol alıyoruz.

Tüm faaliyetlerimizi de Odamızın kurumsal yapısı, vizyon ve misyonumuza uygun olarak, hazırlanmış planlar doğrultusunda yapmaya her zaman büyük önem gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası; Süreklilik ilkesini benimseyen, kaliteli, verimli, süreç ve müşteri odaklı hizmet veren, yenilikçi ve dinamik projelerle dışa açılan bir oda olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olarak üyelerimizi, sektörleri ile ilgili gelişmelerden haberdar ederek, rekabet güçlerini ve kurumsal vizyonlarını arttırmaları için gayret gösteriyoruz. Üyelerimize en yüksek faydayı sağlama noktasında elimizden geldiği ölçüde çalışıyoruz. Üyelerimizin Odamıza intikal eden tüm sorunlarını yetkili makamlara ileterek, çözülmeleri noktasında takipçisi oluyoruz.

Esas görevlerimizin yanı sıra binlerce yıllık tarihi ile geçmişe ev sahipliği yapan ilimizin tanıtımı ve tarihi mirasımızın korunması için mesai harcıyoruz.

Projeler üreterek, hizmet kalitemizi hep daha yüksek seviyelere doğru çekmeye çalışıyoruz.

Hizmet kalitemizi, her zaman üyelerimizin beklentilerine yönelik oluşturmakta ve üyelerimizin memnuniyetini her zaman yüksek tutmaya çalışmaktayız. Web sitemizde, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Emanet olarak devraldığımız bu makamın sorumluluğun bilinci ile bundan sonra da birlik ve beraberlik anlayışıyla hizmet kalitemizden ödün vermeden, adaletli, üyelerimizin memnuniyetini gözeterek, ilimizin sosyo-ekonomik kalkınmasına ve iş dünyamızın menfaatlerine hizmet etmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Uşak Ticaret Ve Sanayi Odası ailesi olarak, ilimizi layık olduğu yerlere ulaştırabilmek için yönetimi, meclisi, üyeleri ve tüm çalışanları ile birlik ve beraberlik içerisinde el ve gönül birliği ile üyelerimizin menfaatini gözeten bölge halkımıza uygun nice yararlı ve güzel işler yapabileceğimize yürekten inanıyorum.

Bu duygularla tüm üyelerimize bol ve hayırlı kazançlar diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

S. Selim KANDEMİR

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı