29.05.2018

UTSO Başkanı S. Selim Kandemir TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi. 

Uşak iş dünyası, 365 oda ve borsanın yer aldığı, Türkiye’nin en büyük iş dünyası kurumu olan TOBB’a Yönetim Kurulu Üyesi kazandırmanın gururunu yaşıyor. TOBB’un 21 yönetim kurulu üyesinden biri olan UTSO Başkanı Kandemir ile artık Uşak Ankara’da daha güçlü temsil edilecek.

En Önemli Atak Kandemir’den Geldi 

127 yıllık tecrübesiyle yaptığı çalışmalarda çıtasını hep yukarıya taşıyan tecrübeli oda UTSO, TOBB camiasında elde ettiği bu başarının haklı gururunu yaşıyor. Önceki dönemlerde, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri konsey, komisyon ve sektör meclisi üyelikleri gibi çeşitli görevleriyle TOBB camiasında yer alırken,  Uşak ekonomisi ve üyelerinin sorunlarını Ankara’da dile getirme fırsatı buluyordu. En önemli atak ise Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir’den geldi. Kandemir, TOBB Yönetim Kurulu’nda ilk Uşaklı olarak görev yapacak.  

Ankara’da En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz

TOBB yönetiminde yer almanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, “İş dünyasının en büyük kurumu olan TOBB yönetiminde yer almak, benim için büyük bir gurur. 2016 yılı Temmuz ayında başlayan başkanlık sürecimizde, yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarımla sadece Uşak Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetlerine yön vermekle kalmadık, TOBB komite ve konseylerinde çeşitli görevler aldık. Bugün TOBB’a bağlı organlar arasında da en üst düzeydeki yere gelmemizde tüm ekibimizin çalışmalarının katkısı bulunuyor. Bizler de ortaya konan bu emekleri boşa çıkarmayacağız ilimizi ve bölgemizi, Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ülke ekonomisine yönelik çalışmaları, dur durak bilmeden sürdüreceğiz. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu liderliğinde Türk iş dünyası adına güzel işlere imza atmak istiyoruz. Bizi bu göreve layık gören Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu’na ve tüm TOBB delegelerine teşekkür ediyorum. Yönetim kurulunda benimle birlikte görev alan diğer oda ve borsa başkanlarımıza da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.