18.04.2018

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Meclis Başkanı İsmail Karaman, yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Ziyaretten memnuniyeti dile getiren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kandemir ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede; ‘’Birlik ve beraberlik içerisinde, demokratik bir biçimde seçimlerimizi tamamladık. Yeni bir dönem başlıyor. Bu dönemde de bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile çalışmak bizleri memnun edecektir. Her zaman bizi samimiyetle ve taleplerimizi yüreklilikle karşılayan Başkanımızla beraberiz, UTSO Camiası olarak kendisine başarılar dileriz’’ dedi.

Meclis Başkanı İsmail Karman ise; ‘’Uşak’ta 17 grupta seçime girdik. Buraya Başkanımızı ziyarete geldik. Kendileri çok güzel ağırladılar. Önümüzdeki genel kurulda kendisine destek olduğumuzu tüm Meclis ve Yönetim Kurulu olarak bildirmek için buradayız’’ dedi.