22.01.2018

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), 2018 yılı ilk olağan meclis toplantısını yaptı.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) aylık olağan meclis toplantısı, Meclis Başkan Yardımcısı İsmail YELDANLI başkanlığında UTSO Meclis Üyelerinin katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

2018 yılı ilk meclis toplantısına, Aralık dönemine ait hesapların tetkik ve tasdiki, 2017 yılının hesaplarının, bilançosunun, gelir tablosunun tetkik ve tasdiki, UTSO 2017 yılı faaliyet raporu sunumu, fiyat tarifeleri ve mesleki sorunlar görüşüldü.

UTSO 2017 faaliyet raporunu sunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman ÇALIKUŞ 2017’de Oda olarak hazırladıkları birçok projeyi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, desteklerinden dolayı meslek komite başkanları, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başladı. ÇALIKUŞ; “2017 yılında da içinde Uşak geçen her konuyla ilgilenmenin gayreti içinde olduk. İlimizin sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmasını doğrudan veya dolaylı etkileyebilen her konu ve gelişmeyi Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak yakından takip ettik. Firmalarımızın ticaret hacimlerini geliştirmeleri, üretimlerini daha çok bölgeye ve insana ulaştırmaları adına organizasyonlar düzenledik” diyerek, oda istatistikleri hakkında bilgileri paylaştı.

ÇALIKUŞ, üyelerine, girişimcilere yol gösterici olabilmek adına; çözüm üreten, katkı sağlayan oda olarak faaliyetlerine devam edeceklerini belirterek; “127 yıllık köklü bir kurum olmanın gururuyla gerek kentimiz gerek ülkemiz için daha çok çalışmak gerektiğinin sorumluluğuyla 2018 yılı faaliyetlerimizi planladık. Sanayicisinden, tüccarına, esnafına tüm üyelerimizi ilgilendiren çok önemli aktiviteler yapacağız, destekler sağlayacağız. Uşak ve ülkemiz adına yararlı olacağını düşündüğümüz, bölgenin tanıtımı, ilimizin üretim potansiyeline ve istihdamına katkı sağlayacak projeler üretmeye, destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

UTSO 2017 Faaliyetler Değerlendirmesi UTSO 2017_Faaliyet