16.05.2017

Uşak Ticaret Ve Sanayi Odası ile Uşak Göz Tıp Merkezi arasında imzalanan sağlık protokolü gereği oda üyeleri ve birinci derece yakınları yüzde 20 indirim avantajından yararlanabilecek.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR ve Özel Uşak Göz Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Çetin UÇAR, Uşak Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelerek Sağlık Protokolünü imzaladılar.

Çetin UÇAR, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzalamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, Uşaklılara hizmet konusunda en iyisini vermek için her gün daha çok çaba sarf ettiklerini söyledi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, İlimizde 10 yıldır pek çok göz hastalığının tanı ve tedavisinde başarılı bir şekilde faaliyette bulunan Uşak Göz Tıp Merkezi ile imzaladıkları protokolden memnuniyet duyduğunu ifade ederek; ‘’Uşak Göz Tıp Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz bu sağlık protokolü ile alanında uzman göz hekimleri sayesinde, üyelerimize, kaliteli ve hızlı sağlık hizmeti daha avantajlı koşullarda sağlanabilecek’’ dedi.