04.04.2017

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, Özel Öztan Hastanesi ortaklarından Nail Burak ÖZTAN, Genel Koordinatör Latif SEZGİN, Genel Müdür Muhammet Ali YAVUZ Uşak Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelerek ‘’Sağlık Hizmet Sözleşmesi’’ imzaladılar. İki kurum arasında imzalanan protokolle Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve birinci derece yakınları Özel Öztan Hastanesi sağlık hizmetlerinden %35’e varan oranlarda indirimli olarak yararlanabilecekler.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, “Üyelerimiz adına daha önce sağlık alanında gerçekleştirdiğimiz anlaşmalara bir yenisini daha ekliyoruz. Özel Öztan Hastanesi ile gerçekleştirdiğimiz bu sağlık protokolü ile üyelerimize, kaliteli ve hızlı sağlık hizmetini daha avantajlı koşullarda sağlanabilecek. Üyelerimiz başta Check-up olmak üzere sağlık hizmetlerinden daha avantajlı koşullarda yararlanabilecek” dedi.

Özel Öztan Hastanesi ortaklarından Nail Burak ÖZTAN; “Böyle bir anlaşmayı Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile yapmaktan mutluyuz. Uşak Ticaret Sanayi Odası üyelerinin bölgede önemli bir yeri ve konumu var. Ciddi indirimler ve kaliteli hizmetle oda üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

UTSO üyelerinin sadece oda üyesi olduğunu ispat eden kimlik veya belgeyle yararlanacağı protokol taraflar karşılıklı imza töreni ile hayata geçirildi.