Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen sektör toplantıları devam ediyor. Sigortacılık ve kuyumculuk sektörlerinin ardından “Bankacılık Sektörü” Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldi.
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Zafer Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında hazırlanan “Uşak İş Dünyasının Katma Değer ve Ürün Çeşitliliği Sağlama Konusunda Stratejik Yol Haritasının Belirlenmesi” projesi ile 40 sektörün ayrı ayrı sorunları ve çözüm önerileri tespit edilecek.
2016 yılı planlamasını sektörlerden tespit edilen sorunlara yönelik oluşturacaklarını belirten Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET, sektör temsilcilerinin toplantılara katılımlarının önemine değindi.
Basel kriterlerinin piyasada yeterli olarak bilinmemesi, gerçek olmayan işlemlerin ticarete konu edilmesi, çek güvenilirliği, firmaların öz sermayelerinin erimesi, banka şube yeri kiralarının yüksek oluşu ve ilde sosyal hayatın yetersizliği sorunlarının tespit edildiği toplantı, anket sonuçlarının değerlendirilmesinin ardından sona erdi
.