Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO) Uşak’ın tanıtımına katkı sağlamak için “Travel Turkey 2015” İzmir 9. Turizm ve Kongresi’nde yerini aldı.

Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile açılan stantta Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak’ta imal edilen ürünleri sergiliyor.

10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında açık olacak olan fuarın bu yıl daha büyük bir alanda katılımcılarını ve ziyaretçilerini ağırladığını belirten Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET “İlin tanıtımı için oda olarak her platformda yer alırız. İlin turizm açısından büyümesi, tacir ve esnafımıza da katkı sağlayacaktır. Ayrıca, ilin tanınması ve büyümesi ile ticaret ve sanayi de büyüyecektir. “ dedi.

Uşak’ın potansiyelinin olduğunu ancak tanıtım aşamasında henüz eksiklikleri olduğunu belirten KUVVET, ortak il tanıtım stratejisi belirlenmesi gerektiğini ve bunun için tüm kurum kuruluşların işbirliği içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

2014 yılında, 30 ülkeden 902 katılımcı ve 68 ülkeden 28.073 ziyaretçi ile yoğun ilgi gören fuarın, bu yıl 25.000 metrekare alanda daha yoğun bir ilgi göreceği bekleniyor.