18-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan “Uşak Tanıtım Günleri” etkinliği için tüm kurumlar Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldi.

Uşak Vali Yardımcısı Halil İbrahim ERTEKİN başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilçe kaymakamları,  Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, TKDK İl Koordinatörü ve il müdürlüklerinin temsilcileri katıldı.

Uşak’ın sinerjisini gösteren bir organizasyon olacağını belirten Uşak Vali Yardımcısı ERTEKİN “Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir projesi olarak başlayan tanıtım günlerine valilik ve belediye olarak  ‘Bizde Varız’ dedik. Mayıs ayında ve gençlik haftasına planlanan güzel bir etkinlik. Uşak Tanıtım Günleri kültür turlarından, Uşak’ın firmalarının tanıtılacağı fuar alanına kadar konser başta olmak üzere şehrin sosyal hayatına da katkı sağlayacak bir organizasyon olacak. Bu etkinliğin devamının gelmesi ve genişletilerek sürdürülmesini temenni ediyorum.” dedi.

22.000 üniversite öğrencisinin Uşak’ı tanıtacak olan birer elçi olduklarını ifade eden Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KUVVET “Üniversitede öğrenim gören öğrencilerimiz memleketlerine döndüklerinde Uşak’ı anlatabilmeliler. Bunun içinde ilk önce ilimizi tanımalılar. Aynı zamanda Uşak halkıda şehrini ve değerlerini tanımalı.” dedi.

Uşak Tanıtım Günleri’nde kanyondan clandras köprüsüne, halı müzesinden kent tarihi müzesine oluşturulan tur programları ile ücretsiz tarih ve kültür turları da düzenleneceğini belirten KUVVET,  Uşak için yapılacak tüm çalışmalarda işbirliğine hazır olduklarını belirtti.