09.06.2022

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak’ta göreve başlaması nedeni ile kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir ve Yönetim Kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Meclis Başkanı İsmail Karaman ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Vali Ergün, odanın çalışmaları ve il ekonomisi hakkında bilgi aldı.

Kandemir; ‘’Çalışmalarımızın odağında hep il ekonomimizin kalkınması oldu. Ekonomiye verdiğimiz önem kadar üyelerimizin iş gelişimi, ar-ge, inovasyon, pazarlama gibi alanlarında gelişmelerine katkı sunmaya devam ediyoruz. Sanayimizin, üretimimizin, İnsanımızın ve kentimizin gücüyle ve hepsinden önemlisi, ortak aklın gücüyle ilimizin her anlamda kalkınması için üzerimize düşeni yapacağız’’ dedi

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, çalışmalarından dolayı UTSO Yönetimini tebrik ederek, ‘’Uşaklı sanayici ve iş adamları her dönemde müteşebbis ruhu ile önemli işler başarmış ve Uşak’ı ekonomi alanında önemli bir noktaya getirmişlerdir. Bundan sonra da ilimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışan sanayici ve işadamlarımızın yanında olacağız. Sanayici ve iş adamlarımızla birlikte hareket etme bilinciyle Uşak’ın daha yüksek seviyelere erişebilmesi için güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.