25.04.2022

2022 Uşak Aile Yılı etkinlikleri kapsamında Uşak Valiliği, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Uşak Kadın Girişimciler Kurulu işbirliği ile ‘’Kadınlarımız İçin İş Hayatına Atılma ve Başarı Kriterleri’’ eğitimi gerçekleşti.

Eğitimin sunumunu gerçekleştiren Cüneyt Örkmez, yeni bir iş ve yeni bir yaşama nereden başlamalı? İş hayatında başarının ortak özellikleri ve Kadın girişimcilere sağlana destekleri özetleyen bir sunum gerçekleştirdi.

Program sonunda Uşak Valisi Funda Kocabıyık, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir ve TOBB Uşak Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aysel Karaman UTSO’nun gerçekleştirdiği Kooperatifçilik  eğitimine katılan kadınlara sertifikalarını takdim etti.

Kandemir, ‘’Hayatımızın hemen her alanına pozitif olarak tesir eden kadınlarımızın ekonomimizde daha fazla yer alması için Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak projeler üretmeye çalışıyoruz’’ diyerek son 2 senede 6 kadın kooperatifi kurulduğunu, şu anda da çalışmaları süren 5 kadın kooperatifi olduğunu 2022 yılında kadın kooperatifi sayısının 11 olacağını, kadınların iş hayatında olmasına yönelik çalışmalarının artarak devam ettiğini belirtti.