25.08.2021
 
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini satış kanallarını ve satış hacimlerini genişletmek amacıyla e-ticaret platformlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
 
Hepsiburada Pazaryeri Satış Müdürü Cem ÜNAL’ın katılımıyla gerçekleştirilen online toplantıda, katılımcılara e-ticarete nasıl başlayabilecekleri, daha fazla müşteriye nasıl ulaşabilecekleri ve e-ticarette nasıl başarılı olunabileceği konusunda bilgi verildi. Özellikle pandemi sürecinde e-ticaretin öneminin daha da arttığını ve anlaşıldığını belirten ÜNAL, pazarın büyüyen hacmiyle ilgili rakamları paylaştı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile oluşturulan HepsiTürkiye’den Yöresel Ürünler Programı ile yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerin satışının ve pazarlamasının sağlanarak ürünlerin ekonomiye kazandırılmasının amaçlandığını belirten ÜNAL, katılımcılara programın avantajlarını anlattı.
 
ÜNAL, online toplantı sonrası Uşak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda oluşturulan danışma masasında firmaların birebir sorularını yanıtlandı.