28.01.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İstanbul Teknik Üniversitesi, Coca-Cola ve Habitat işbirliğinde gerçekleştirilen ‘’Kız Kardeşim Projesi’’ kapsamında Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) katkıları, UTSO Kadın Girişimciler Kurulu Organizasyonuyla  ‘’Bireyler için Finansal Bilinç Eğitimi’’ düzenlendi.

Banu Müderrisoğlu sunumuyla gerçekleşen eğitimde, katılan katılımcılarla hem teorik finansal konular üzerinde hem de gündelik yaşamımızda karşımıza çıkan durumlar hakkında fikir alışverişinde bulunularak bütçe, hedef, borçlar, birikimler kavramları üzerinde duruldu.

Uşak TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı,  Aysel Karaman, Uşak Kadın Girişimciler Kurulu olarak Kız Kardeşim Projesi’nin içerisinde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek;  ‘’Bizler eğitimler, kurslar ve kurum destekleri ile üreten,  istihdam yaratan, katma değer kazandıran, kendi evine ve aynı zamanda yaşadığı bölgeye ekonomik açıdan değer katan girişimci kadınları artırmayı hedefliyoruz. Kadınının gücünü harekete geçirmeyi amaçlıyoruz. Bütün katılımcı kadınlarımıza başarılar diliyorum” dedi.