16.12.2020
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin güvenli bir ticari zeminde faaliyet göstermesi için Ziraat Bankası’yla, “Bankkart Başak” uygulaması protokolünü imzaladı.
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı S. Selim Kandemir’in makamında imzalanan protokol törenine; Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Yöneticisi Emin Turan, Ziraat Bankası Afyonkarahisar Bölge Satış Müdürü Özden Güven ve Ziraat Bankası Uşak 1 Eylül Şube Müdürü Kıvanç Akar katıldı.
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir’in oda adına imzaladığı protokole göre; Uşak Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyeler, Ziraat Bankası’nın “Bankkart Başak” uygulamasının sağladığı imkanlardan yararlanabilecek.
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, protokolle kurulan Güvenli Ticaret Sistemi sayesinde, alım ve satımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından faydalanacak.
Çek ve senet gibi evrak takibini gerektiren işlemleri ortadan kaldıran uygulama, tek seferde ve taksitli ödeme imkanları da beraberinde getiriyor. Alıcı ve satıcılar vade ve alacak takibi gibi konulara takılmadan, tüm takip işlemlerini Bankkart POS’yla çözümleyebiliyorlar.
Bankkart Başak uygulamasının Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için önemli bir avantaj olacağını belirten Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, “Ziraat Bankası’yla önemli bir protokol imzaladık. Bankkart Başak uygulaması, odamız ve ilimiz için önemli yararları beraberinde getirecektir. Protokolün hazırlanmasında ve bu aşamaya gelmesinde emeği olanlara teşekkür ediyorum. Uygulamanın odamız ve ilimiz için hayırlı ve uğurla olmasını temenni ediyorum” dedi.