15.12.2020

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin kurumsal gelişimlerine, vizyonlarına katkıda bulunacak eğitimlere online olarak devam ediyor. Yeni Dönemde Satışın Temel Yetkinlikleri Neler Olacak? konulu eğitim, Değişim Yüzyılında Yeni Normal, Müşteri Kimdir ve Ne İster?, Satışın Yeni Psikolojisi gibi başlıklarla Barbaros Kon tarafından gerçekleştirildi.

 “Yeni Dünya Düzeninde Çevik Liderlerin Olduğu Çevik Kurumlar Kazanacak” sözleri ile sunumuna başlayan eğitmen Barbaros Kon, firmaların kriz senaryolarına hazırlıklı olmalarını ve strateji ve planlamalarını buna göre belirlemelerinin önemine değindi.

Kon sunumunda; Koronavirüs sonrası yaşanabilecek gelişmeler ve olası etkilerine değinerek, fırsatlar ve trend alanları ile ilgili değinerek, şirketlerin dönüşümde izleyecekleri örnek yol haritası paylaştı. Yeni düzende müşteri verilerini yönetmenin en önemli gelişim olduğunu vurgulayarak ‘’Veriyi kullanabilmek, onu anlayabilmek, işleyebilmek, veriden bir değer çıkarabilmek, onu görselleştirebilmek ve başkalarına anlatabilmek gelecekte çok önemli bir yetkinlik olacak. Büyük veri üzerinden trendleri ve eğilimleri analiz edip, mevcut müşteri bilgileriyle harmanlayanlar; özele indirgeyip, duygusal analiz yaparak değerlendirenler mutlaka kazanacak. Özetle, müşteri İlişkilerini duygu ve veri bazlı yönetin. Yeni dönemde kazanmanın ve hayatta kalmanın anahtarı bu…’’ sözleri ile sunumunu bitirerek, katılımcıların sorularına cevap verdi.