26.08.2019 Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Ağustos ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı İsmail Karaman’ın başkanlığında, UTSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi. Meclis gündem değerlendirilmesinden sonra, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, dünya, ülke ve kent bazında yaşanan ekonomik gelişmeleri değerlendirdi ve oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kandemir, gerek Temmuz ayında gerçekleştirdiği çevre oda ve borsa ziyaretlerinden gelen talepleri olsun, gerekse meslek komitelerinden ulaşan tüccar ve sanayicilerin sorun, öneri ve taleplerini ilgili kurum, bakanlıklar ve TOBB’ne iletmeye devam ettiklerini belirtti. Kandemir’in konuşmasının ardından Zafer Kalkınma Ajansı destekli ‘’Dış Ticaret Teknik Destek Projesi’’ kapsamında eğitimlerini tamamlamış katılımcılara sertifikaları takdim edildi. Meclis toplantısı meclis üyelerinin dilek ve temennilerini iletmesi ile son buldu. Ağustos Deperlendirme agustos_değ


22.08.2019 Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Meclis Başkanı İsmail Karaman  ve UTSO yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kısa ve orta vadeli dönemde, Uşak’ın gelişmesine katkı sağlamak üzere hayata geçirilmesi gereken projeler ve yatırım planları hakkında bilgi verdi. Çakın, Uşak’ın sanayi, ticaret ve sosyal bazda gelişmesi için el birliği ile çalışılması gerektiğini ifade etti. UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir ise, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a iade-i ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve planlanan çalışmalarda kendisine ve yönetimine başarılar diledi. Kandemir, UTSO olarak şehrin ve bölgenin gelişimine katkı sağlayacak her çalışmaya destek vereceklerini belirtti. Ziyaret, 64 Selim Kandemir Uşakspor formasının takdim edilmesiyle sona erdi.


07.08.2019 TR33 Bölgesinde, dış ticaret potansiyelini geliştirmek ve şirketlerin devlet desteklerinden daha fazla yararlanmasını sağlamak için, Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve Uşak Ticaret ve Sanayi (UTSO) tarafından yürütülen ‘KOBİ Koçluğu ve Uluslararası Ticaret İçin Akdeniz İş Diyalogu Projesi’, proje ortaklarından olan İspanya ve İtalya’daki örneklerin incelenmesi ve koçların eğitimi için gerçekleştirilen çalışma ziyaretleri ile devam ediyor. 29-30 Temmuz 2019 tarihlerinde İspanya Cáceres Ticaret ve Sanayi Odası'nda, ardından 1-2 Ağustos 2019 tarihlerinde İtalya Viterbo Ticaret ve Sanayi Odası’nda, proje sahibi Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, proje ortakları Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Caceres Ticaret Odası(İspanya), Viterbo Ticaret Odası(İtalya), Selanik Kobi Sanayi ve Ticaret Odası(Yunanistan) yetkilileri ve koçların katıldığı "Uluslarası Toplantılar ve Çalışma Ziyaretleri" programı gerçekleştirildi. Program kapsamında; İspanya’da, İtalya’da ve Avrupa Birliği'nde verilmiş olan Kobi Koçluğu programları, devlet destekleri, yatırım ve ihracat destekleri hakkında bilgi


24.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Sandıklı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Şahin’i ziyaret etti. Bölge sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşülen ziyarette Kandemir, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olarak bölge sorunlarını TOBB'a aktaracaklarını ve takipçisi olacağını ifade etti.  


24.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özer ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette, güncel ekonomik ve sosyal konularda görüş alışverişinde bulunularak, oda talepleri hakkında görüşüldü.


24.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, kardeş oda protokolü imzaladıkları Dinar Ticaret ve Sanayi Odası'nı (DİTSO) ziyaret etti. Kandemir’i, DİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bağırkan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette, kardeş oda protokolü imzalayan iki odanın ortak sinerji ve işbirliği ile yapabilecekleri projeler hakkında görüşüldü. Kandemir; Birlikte uzun vadeli projelere imza atmayı ve odalar arası olan birlikteliğin üyeler arası işbirliğine dönüşmesini dilerken, Bağırkan ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iki odanın üyeleri menfaatine ortak gerçekleştirebilecekleri projelerde beraber hareket etmekten duyacağı memnuniyeti ifade etti.


24.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Çay Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette, Çay Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kaygısız ve Yönetim Kurulu Üyeleri bulundu. Bölge ekonomisi, sanayisi ve turizmi konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Çay TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kaygısız, TOBB yönetiminde görev alarak bölgeyi temsil eden Kandemir’e çalışmalarında başarılar diledi.


24.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Bolvadin Ticaret Borsa’sına ziyarette bulundu. Başkan Kandemir’i Bolvadin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boyar ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Ziyarette, güncel ekonomik ve sosyal konularda görüş alışverişinde bulunularak, tarım ve gıda sektörüne ilişkin müzakere yapıldı.


24.07.2019 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlker Gül’ü ziyaret etti. Ziyarette Bolvadin TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Çağdaş Göker ve Abdülkadir Bilgin’de bulundu. Bölge ekonomisi hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Gül;  Başkan Kandemir’e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletirken, ülke ekonomisinin en büyük çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin üyelerimizin ve ülkemizin ekonomisin gelişmesinde büyük pay sahibi olduğunu vurgulayarak, çalışmalarında başarılar diledi.