81 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen basın toplantılarında iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin önde gelen temsilcileri, yaptıkları ortak açıklamada, İdlib’de rejim unsurlarının Türk askerlerine düzenlediği menfur hava saldırısını ortak bir bildiriyle lanetledi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı, Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK),Türkiye Barolar Birliği (TBB),Türkiye Eczacılar Birliği, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB),Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB),Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ),Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN) ,Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ,Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İş) ,Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (KAMU-SEN) ,Tüm İşçi Emeklileri Derneği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Kadın Girişimciler Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Genç Girişimciler Kurulu, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ( TÜMSİAD),Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB),Türk Veteriner Hekimler Birliği Başkanı Uşak Şube temsilcileri katıldı.

Ortak yapılan açıklamada UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; “İş dünyasının temsilcileri olarak, bayrağımızın altında kenetlendik. Katil rejime karşı kararlı şekilde mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Alınacak her kararın, atılacak her adımın arkasındayız” dedi.

Basın açıklaması tam metni UTSO ve STK Başkanları_basın açıklması