Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Ocak ayı olağan meclis toplantısı,  Meclis Başkanı  İsmail Karaman  başkanlığında, UTSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

UTSO Ocak ayı meclisi Meclis Başkanı İsmail Karamanın UTSO Meclisi olarak 2019 yılında yaptıkları faaliyetleri özetleyen konuşması ile başladı.

Karaman’ın açılış konuşmasının ardından meclis gündemi değerlendirildi.

Meclis gündeminin ardından UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir,  UTSO 2019 yılı faaliyetlerini özetleyen sunum gerçekleştirdi. 2019’da Oda olarak hazırladıkları birçok projeyi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, desteklerinden dolayı meslek komite başkanları, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kandemir;  “İçinde Uşak geçen her konuyla ilgilenmenin gayreti içinde olduk. İlimizin sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmasını doğrudan veya dolaylı etkileyebilen her konu ve gelişmeyi Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak yakından takip ettik. Firmalarımızın ticaret hacimlerini geliştirmeleri, üretimlerini daha çok bölgeye ve insana ulaştırmaları adına organizasyonlar düzenledik” diyerek, oda istatistikleri hakkında bilgileri paylaştı.

Konuşmasını son bölümünde 2020 planlamalarına değinen Kandemir; ‘’ 2020 İş Planı ilimizin her anlamda kalkınma ve gelişmesini hedeflemekle birlikte, kurumsal yapımızın güçlenmesini de içine alan çok önemli bir vizyon içermektedir. Meslek Komite Üyelerimizden, Meclis Üyelerimize kadar bütün yönetim organlarının planlanan süreçler içerisinde yer almaları faaliyetlerimize daha kısa sürede ve verimli bir şeklide sonuçlandırmamızda önem arz etmektedir. Böylece birliktelikle yapacağımız her çalışma ilimizin ekonomik refah seviyesini bir üst adıma taşımada daha etkili olacaktır’’ dedi.

UTSO 2019 Falliyet Değerlendirmesi UTSO_2019