18.11.2019

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Kasım ayı olağan meclis toplantısı,   Meclis Başkanı İsmail Karaman başkanlığında, UTSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Olağan meclis gündeminin değerlendirilmesini ardından UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir Kasım ayı oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kandemir;Tek Nokta Danışmanlık Bürosu ve KOBİ koçluğu programları ile hedeflerinin Uşak için ülkemiz için üreten UTSO üyelerini tüm dünya için üretmeye teşvik etmek, küresel rekabetin kapılarını açmalarında yol gösterici olmak olduğunu vurguladı. Oda olarak Uşak ekonomisi için mikro ve makro bazda yaşanan tüm sorunların çözümü için çalışmalarını yürütmekte olduklarını ve meslek komitelerden görüş ve öneriler doğrultusunda da 2020 yılı için planlamalarını yapmakta olduklarını belirtti.

Kandemir tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak konuşmasına son verdi.

UTSO Kasım ayı meclis toplantısında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ‘’2019 Verimlilik Ödülleri’’ndeki başarılarından dolayı PUL-TECH FRP Kompozit Yapı Teknolojileri İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi yöneticisi Ramazan Çakın’a da teşekkür plaketi verildi.

Başkan Kandemir meclis konuşması KASIM_Meclis_2019