16.10.2019

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) ve TOBB Uşak Kadın Girişimciler Kurulu’nun organize ettiği Hale Caneroğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı ‘’Sen Değiş Dünyan Değişsin’’ söyleşisi yoğun bir katılımla UTSO konferans salonunda gerçekleşti.

Son yıllarda önemli konuşma platformlarında bilgi birikim ve deneyimlerini, örnek teşkil etmesi ve güç vermesi adına insanlarla paylaşan, düşünce lideri ve mutluluk eğitmeni Hale Caneroğlu, konuşmasında 3 mesaj verdi: 1- Hepimizin, içi kayıtlarla dolu bir kara kutusu var 2- Önce mutluluk, sonra başarı 3- İnsan olmayı hatırlama zamanı!

Avrupa Yakası dizisinin Yaprak'ı olarak hayatımıza giren Hale Caneroğlu, son 1,5 senedir atölyeler, yaşam koçluğu ve kurumsal eğitimler veriyor.

Caneroğlu; ‘’Mutluluk arkasından koşularak yakalanacak bir hedef olamaz! Mutluluk şu anda sizin yaratacağınız bir ruh halidir! Bunun için de 2 şeye ihtiyacınız var: Şu anda sahip olduklarınıza şükür edebilmek ve Gelecekten umutlu olmak! ‘’Mutluluk Başarıyı Getiriri, Başarı Mutluluğu değil ‘’. Hazır olduğun kadarını görür, hazır olduğun kadarını kabul eder, hazır olduğun kadar değişirsin Yeter ki değişime ve dönüşüme niyet edin. ‘’Sen Değiş Dünyan Değişsin!’’ sözleri ile konuşmasını tamamladı.

Program sonrası katılımcılarla bir araya gelen Caneroğlu, fotoğraf çektirerek sorulara cevap verdi.