Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak, Kütahya, Manisa ve Afyonkarahisar’ın yer aldığı TR33 Bölgesinde, dış ticaret potansiyelini geliştirmek ve şirketlerin devlet desteklerinden daha fazla yararlanmasını sağlamak için hazırlanan, “Kobi Koçluğu ve Uluslararası Ticaret İçin Akdeniz İş Diyalogu” projesi kapsamındaki online toplantıya ev sahipliği yaptı.

TR33 Bölgesinde dış ticaret potansiyelini artırmak ve firmaların devlet desteklerinden daha fazla faydalanabilmelerini sağlamak için hazırlanan, “Kobi Koçluğu ve Uluslararası Ticaret İçin Akdeniz İş Diyalogu”  projesinin online toplantısına, Uşak, Kütahya, Manisa ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odaları’nın temsilcileri aktif yer alırken; projenin yabancı ortakları olan Yunanistan, İtalya ve İspanya’daki yetkililer ise online olarak katılım sağladılar.

Proje kapsamında, TR33 Bölgesi’nde yer alan odalara kurulacak tek nokta ofisleri ile KOBİ’lere devlet destekleri ve dış ticaret konusunda koçluk hizmeti verilecek. 5 dil destekli hazırlanan web sayfası ile Türkiye, Yunanistan, İtalya ve İspanya arasında ikili iş bağlantıları kurulacak ve ticari kapasite artırılacak.

Proje kapsamında TR33 Bölgesinde yer alan odalarda kurulacak tek nokta ofisleri ile KOBİ’lere devlet destekleri ve dış ticaret konularında koçluk hizmeti sağlanacak, 5 dil destekli hazırlanan web sayfası ile de ortak ülkeler arasında (Türkiye, Yunanistan, İtalya ve İspanya) ikili iş bağlantıları ile odaların üyelerinin ticari kapasitelerinin arttırılmasına katkı sağlanacak.