11.03.2019

İstihdam Seferberliği 2019 Destekleri kapsamında tüm Türkiye'de başlayan çalışmalar çerçevesinde Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda tanıtım toplantısı düzenlendi.

UTSO ev sahipliğinde, Uşak Valisi Sayın Funda Kocabıyık’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıya il kurum müdürleri, sivil toplum kurumları temsilcileri ve UTSO üyeleri katıldı.

Program açılış konuşmasını gerçekleştiren UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; ‘’Biz iş insanları, Türk ekonomisinin sürdürülebilir büyümesinin ve ülkedeki istihdamın artmasının önemini biliyor ve bu konudaki sorumluluklarımızı her daim gururla taşıyoruz. Ben bu çağrıya Uşaklı işverenlerimizin tüm imkanlarıyla katılacağınıza yürekten inanıyor, yeni istihdam seferberliğinin ve işletmelere sağlanacak teşviklerin, işverenlere, çalışanlara ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık ise; ‘ Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, 21 Ocak’taki, TOBB Türkiye Ekonomi Şurasında iş dünyasına yeni bir istihdam seferberliği çağrısında bulundu. “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği 2019 kampanyası başlatıldı. Buradan tüm iş dünyamıza ve işverenlere de çağrıda bulunuyorum. Türkiye’nin gücüne ve geleceğine güvenin. İstihdam Seferberliği 2019’a katılın, bu tarihi istihdam teşviklerinden faydalanın. dedi.

Konuşmaların ardından TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş 2019 İstihdam Desteklerini anlatan ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumun ardında TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş, SGK Uşak İl Müdürü İbrahim Öztürk ve İşkur Uşak İl Müdürü İlhan Temel katılımcıların sorularını cevapladı.