29.01.2019

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), üyelerinin kurumsal yönetim anlayışı ile gelecekteki iş fırsatlarını, tehditlerini ve trendlerini yakalayarak faaliyetlerini sürdürebilmelerine ve kurum içinde hedef odaklı çalışabilmelerine destek olacak kurumsal eğitim hizmetlerine devam ediyor.

Memet Özkan sunumu ve moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte katılımcılar, Küresel iklim değişikliği  gıda sektörünü nasıl etkileyecek ?, Robotların işsiz bırakacağı çalışanlar, hangi ülkelerde çalışıyorlar ?,  Bugünün gençlerini emekliliklerinde nasıl bir yaşam bekliyor? , 2020’de işverenlerin çalışanlardan beklediği yetenekler neler olacak? gibi sorulara hep beraber fikir alışverişi yaparak cevap aradılar.

Mehmet Özkan; ‘’ Geleneksel-dar kapsamlı düşünme yöntemleri yerine, yaratıcı-çok boyutlu düşünme yöntemlerini kullanarak, inovasyon yapma ve iş geliştirme yeteneklerimizi geliştirmeliyiz.  Geleceğe yönelik rekabetçi ve sürdürülebilir avantajlar elde etmek isteyen şirket sahipleri, yöneticiler ve girişimciler iş dünyasının geleceğine yönelik beklenmedik öngörüleri, neden-sonuç ilişkisi içerisinde ve beyin fırtınası yöntemiyle analiz ederse kazançlı çıkacaktır’’ dedi.