17.01.2019

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), KOBİ'lere ve işletmelere e-ticaretin avantajlarını anlatarak yerel markaları büyütecek e-ticaret eğitimleri dizisine 2019 yılında da devam ediyor.

 n11.com ile ortaklaşa düzenlenen eğitimde,  e-ticaret verileri, sistemde yaşanan yenilikler ve n11pro Toptan Alışveriş Platformu sistemi anlatıldı.

Uşaklı KOBİ’ler n11.Com’la Dijitalleşecek

Program açılış konuşmasını gerçekleştiren UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; Özellikle KOBİ’lerin,  genç girişimlerin,  yöresel ürün üreticilerin rekabet güçlerini,  pazar paylarını ve kurumlaşma düzeylerini artırma noktasın e-ticaretin büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Kandemir, çatı kuruluşları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde 2016 yılı itibariyle e-ticaretin önemine işaret ederken, bu yönde çalışmalarını ve faaliyetlerini arttırdıklarını belirterek; ‘’Dünyanın hızla yol aldığı e-ticaret yarışında Türkiye ve Uşak olarak geride kalmamız gerekir. Hızla büyüyen bu pazarda, ürünleri ile olsun, yenilikçi fikirleri ile olsun yerini almak isteyen tüm firmalara yol gösterici ve destek olmaya devam ediyoruz’’ dedi.

Kandemir’in açılış konuşmasının ardından n11.com Ege Bölge Müdürü Burak Boran dünya ve ülkemizde ki e-ticaret verilerine değinirken n11pro Satış Yöneticisi Kubilay Gençkan, toptan alışveriş e-ticaret kanalı olan n11pro Toptan Alışveriş Platformu avantajları ve işleyişi hakkında bilgiler aktardı.

n11.com iş ortağı eğitmeni Aykut Baskın ise, ürün yükleme ve satış arttırma taktikleri, muhasebe süreçleri, e-ticarette entegrasyon, kargo süreçleri, kargo kampanyaları, iptal, iade ve değişim süreçleri gibi konularda sunum gerçekleştirdi.

Programın son bölümünde hali hazırda n11.com üzerinde mağazaları bulunan kullanıcıların ve sisteme yeni dahil olmak isteyen UTSO üyelerinin soruları yanıtlandı.