02.11.2018

Günümüzde şirketlerin en çok ihtiyaç duyduğu veri analizi ve raporlama konularında en etkin uygulamaların başında gelen “İleri Düzey Uygulamalı Microsoft Excel Eğitimi’’ UTSO’da başarıyla tamamlandı.

Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde düzenlenen İleri Düzey Excel eğitimi yoğun ilgi gördü.

Eğitmen Ömer BAĞCI, “Günümüzde Excel iş hayatında yoğun şekilde kullanılan vazgeçilmez bir araç haline gelmiştir. Excel’in etkin bir şekilde kullanılması, kurumlarda personel verimliliğinin önemli ölçüde artmasına yardımcı olmakta ve dolaylı olarak maliyetlerin düşmesine de katkıda bulunmaktadır. Söz konusu eğitim ile veri analizi yapmayı ve senaryolarla birlikte geleceğe yönelik projeksiyonlar oluşturmayı örnek uygulamalarla gerçekleştirdik. Şirketlerimizde çalışanlarımız en doğru raporlama ve analizlere sonuçlarına Excel uygulamaları ile ulaşabilirler” dedi.

Katılımcılara, Excel’in kullanımda hız kazandıran kısayollar, püf noktalar, listeler üzerinde çalışmak, koşullu biçimlendirmeler gibi konular ile çözücü ve özet tablo oluşturma gibi gelişmiş Excel konuları anlatıldı.