02.11.2018

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), inşaat sektöründeki üyeleri ile birlikte Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş.  tarafından Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi işbirliği ve İZFAŞ, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası’nın destekleri ile düzenlenen EGE YAPI FUARI’nı ziyaret etti.

Ege Bölgesi ve ülkemizde fark yaratma misyonu ile 1-4 Kasım tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuarda inşaat malzemeleri, ısıtma ve soğutma sistemleri, yapı kimyasal ve teknolojileri, akıllı ev donanımları, kapı-pencere sistemleri, yalıtım & izolasyon, doğal taş & mermer, iş ve inşaat makinelerine ilişkin ürün ve hizmetler geniş bir yelpazede tek çatı altında buluşturuluyor.

Heyete başkanlık eden UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çalıkuş; ‘’İzmir’de ki yapı fuarına sektördeki gelişmeleri incelemeye geldik. Maalesef fuarın ilk günü fazla katılım göremedik. Bu tür fuarların bölgeye önemli katkılar sunduğunu düşünüyorum. Umarım gelecek sene daha gelişen ve katılımcı sayısı daha fazla bir fuar organizasyonu görürüz. Üyelerimizin bu tür fuarlara katılımını ve ziyaretini oda olarak desteklemeye devam edeceğiz’’ dedi.