15.10.2018

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası 2018-2021 dönemi müşterek meslek komitesi toplantısı UTSO hizmet binasında meclis ve meslek komite asil ve yedek üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı açılış konuşmasını yapan UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman; ‘’Meslek Komitelerimiz, sektörleri ile ilgili incelemeler yapmak, yararlı ve gerekli gördükleri tedbirleri görüşülmek üzere Yönetim Kurulu’muza iletirler. Müşterek Meslek Komite toplantısı ise yılda iki kez tüm komite üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilmektedir. İlimiz sanayi ve ticaret hayatına yön veren sizler sayesinde gündem değerlendirmeleri yapılarak, üyelerimiz menfaatlerine kararlar alınmaktadır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim’’ dedi.

Karaman’ın konuşmasının ardından UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, TOBB Yönetimi ile beraber gerçekleştirdikleri faaliyetleri ve 2018 yılı oda faaliyetlerini özetleyen bir sunum gerçekleştirdi.

Kandemir,  Meslek Komitelerine aktif çalışmalarından dolayı teşekkür ederek; ‘’Yeni bir şeyler söylememiz lazım. Mesleklerin cazibesini artıracak, mesleklerdeki fırsatları insanlara gösterip yatırımcıyı teşvik edecek çalışmalara yönelip, hep birlikte hayata geçirmek lazım’’ dedi.

Kandemir, 2018-2021 dönemi için kent ve ülke zenginleşmesinde öncü rol üstlenen, üretim, yatırım, istihdam ve ihracat başarılarıyla Uşak iş dünyasının tecrübeli sanayici ve iş insanları ile Yüksek İstişare Kurulunu oluşturduklarını, bu kurulla birlikte stratejik nitelik taşıyan konularda görüş ve önerileri değerlendireceklerini belirtti. Ayrıca, kurul üyelerine yapacakları çalışmalar için teşekkürlerini sunan Kandemir müşterek meslek komite toplantısının UTSO ailesine hayırlı olmasını diledi.

Toplantının sonunda Belediye Başkanı Nurullah Cahan, UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman ve UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir,  UTSO Yüksek İstişare Kurulu üyelerine Uşak iline yaptıkları çalışmaların anısına hatıra plaketi takdim etti.