Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Ekim ayı olağan meclis toplantısı,   Meclis Başkanı  İsmail Karaman  başkanlığında, UTSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Karaman’ın   açılış   konuşmasının ardından meclis gündemi değerlendirildi.

Meclis gündeminin ardından UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir Ekim ayı oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kandemir,  Uşak'taki gerek ticari gerekse sosyal hayatın şekillenmesi ve gelişmesinde rol oynayan etkin bir kurum olduklarını bu bilinçle, ile pozitif yönlü katkı sağlayacak projelerle, etkinliklerle çalışmalarımızı sürdürmekte olduklarını belirtti.

Kandemir, oda ev sahipliğinde il ticari hayatını etkileyen temel sorunlarına çözüm yollarını istişare etmek üzere Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Uşak Ticaret Borsası, Uşak Organize Sanayi Bölgesi, Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi yönetimleriyle gerçekleştirdikleri toplantıdan bahsederek bu toplantı sonucu alınan karar gereği Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı’yı ziyareti hakkında bilgi verdi.

Kandemir konuşmasını, tüm üyelerin Cumhuriyet Bayramını kutlayarak son verdi.