11.10.2018

Uşak Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı’yı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde il sanayi ve ticaret hayatındaki sorunları görüşmek üzere Uşak Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında bir araya gelen Uşak Sivil toplum Kuruluşları Başkanları toplantıda aldıkları ortak karar doğrultusunda hep birlikte Türk hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Aycı’yı ziyaret etti.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı S. Selim Kandemir başkanlığında UTSO Meclis Başkanı İsmail Karman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Güngör, Uşak Esnaf ve Sanatkalar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş, Uşak Karma (Deri) Organize Sanayi Bölgesi Başkanı İbrahim Karahallı, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer ÇINAR hep beraber sinerji yaratarak ilimiz ve bölgemiz için önem arz eden uçuşların tekrar başlaması için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını, gerekli her türlü taahhütü verdiklerini deklare etmek için bugün THY ziyaret ettiklerini belirttiler.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; Uşak her zaman gelişim ve dönüşüm içinde olan bir şehir. İlimiz; sanayi, üniversite ve turizm kenti olmaya yolunda emin adımlarla ilerliyor. Zamanın bu kadar önemli olduğu günümüzde ulaşım sorununu çözmemizde, dünya ile entegrasyonda önemli bir araç olan havaalanımızın aktif olarak kullanılması hepimiz için çok önemli. Üç tane organize sanayi bölgesiyle,20 bine yakın firmasıyla Uşak bir sanayi kentidir. Uşak Üniversitemizde 35 bin öğrencimiz var ve çevre ilçelerle birlikte 700 bin kişilik bir nüfusu kapsıyoruz. Sürekli gelişen ve büyüyen bir Uşak var. Uçuşların bir an önce başlamasını ve ilimiz sanayicisinin ihtiyaçlarına yanıt vermesini bekliyoruz. Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi esnafı, tüccarı, sanayicisi ve işadamlarıyla bizler bu konunun arkasında duruyoruz. İstanbul-Uşak uçuşlarına destek olmak için kombine desteği vermeye hazırız” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden M. İlker Aycı; ‘’Bu tür bir yaklaşıma biz olumlu yaklaşırız hep beraberce ortak bir yol bulabilirsek gerekli düzenlemeleri yaparak sizleri destekleriz. Birlikten güç doğar. Siz değerli başkanlarımızın bu çalışmasına destek olmaktan büyük mutluluk duyarız. Bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.