08.10.2018

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında Uşak Ticaret Borsası, Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Uşak Organize Sanayi Bölgesi, Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi UTSO hizmet binasında bir araya gelerek ekonomik gelişmelere ve ildeki sorunlara ilişkin bir toplantı gerçekleştirildi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; ‘’Burada her birimiz farklı kurum ve kuruluşları temsil ediyoruz, fakat ortak paydamız Uşak, Uşak Halkı ve Uşak Ekonomisi’’ dedi. Kandemir, bu istişare toplantılarını her ay düzenli yapmayı planladıklarını ve buradan çıkan sonuçların ve çıkarımların gerek bağlı bulundukları birlikler gerekse devlet büyükleri vasıtasıyla ilgili kurumlara ulaştırılacağını belirtti.

Toplantıya, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Meclis Başkanı İsmail Karaman, Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve yöneticileri katıldı.