09.08.2018

Harekete Geç!” sloganıyla DENİB ile ortaklaşa düzenlenen programda katılımcılar CeyhunYeşilşerit’in anlatımıyla marka ve markalaşmaya dair birçok sorunun yanıtını bulma şansı yakaladı.

Kurum kimliğinin yanında şirketlerin ürettikleri ürün ve hizmetler için müşterilerinin zihninde sadakat oluşturacak markalar oluşturmasının acımasız rekabet koşullarında kendilerine her zaman avantaj sağlayacağını vurgulayan Yeşilşerit, “Bu sadakat zaman içerisinde kurum için bir katma değer haline dönüşerek gelirlerde süreklilik ve yükseklik arz edecektir” dedi. Markalaşmanın zahmetli bir süreç olduğunu ancak bilinenin aksine beraberinde çok yüksek maliyetler ve çok uzun süreler gerektirmediğini kaydeden Yeşilşerit, Marka Olmak, Markanın ve Reklamın Fonksiyonları, Markanın Üretici ve Tüketiciye Yararları, Marka İletişimi ve Marka Yönetimi konu başlıklarında anlatımlar gerçekleştirdi.

“Başarının sırrı, değişimin farkında olmak ve değişimi kendi lehine kullanabilmekte yatar!” sözleriyle anlatımlarını bitiren Yeşilşerit’e program sonunda katılımcılar şirketlerinde ki kendi süreç ve fikirlerini aktardı.