Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı  S. Selim Kandemir, Meclis Başkanı İsmail Karaman ve UTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Uşak Belediyesi Ağustos ayı meclisine katıldı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak ekonomisi, yatırımları ve hizmetleri üzerine karşılıklı istişarede bulunmak üzere UTSO Yöntemini meclislerinde ağırladıklarını ifade ederek her iki kurumunda ortak paydasının Uşak ve Uşaklılar olduğunu belirterek, sözü UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir’e bıraktı.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S Selim Kandemir, Uşak Belediye Meclisinin Uşak’ın kentsel ve sosyal gelişimi için çalışmalar yürütürken, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın da İl ve ülke ekonomisini kalkındırmak için yoğun çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek sözlerine başladı. Kandemir, ekonomik gündem değerlendirmesi ile başladığı konuşmasına Uşak ekonomisi, oda olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler ve yürüttükleri projeler hakkında bilgi verdi. Oda olarak Uşak Belediyesi ile eşgüdümlü çalımalar geçekleştirdiklerini de ifade eden Kandemir, Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve meclis üyelerine Uşak için gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı da teşekkürlerini iletti.

UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman’da Uşak’ı Türkiye’nin güzide şehirleri arasında yer alması için yaptıkları çalımlardan dolayı Belediye Başkanı Nurullah Cahan nezdinde meclis üyelerine ve Belediye personeline teşekkür ederek, Uşaklı sanayiciler ve işadamları olarak Uşak'ın yararına olacak her projede üstlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.