27.07.2018

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi (UTSO) T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi  (KOSGEB)  Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’u ziyaret etti.

Ziyarette, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Meclis Başkanı İsmail Karaman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Osman Çalıkuş, Coşkun Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Demirci,  Ömer Gül,  Şermin Metin, Genel Sekreter Caner Urhan katıldı.

UTSO heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Cevahir Uzkurt, “KOBİ’lerimize, KOSGEB aracılığı ile daha nitelikli destekler verebilmek için UTSO ile ortak çalışmalar yapılması konusunda görüş teatisinde bulunduk. Çalışmalarımızı, tüm firmalarımızın KOSGEB desteklerinden maksimum düzeyde faydalanabilmelerini amaçlayarak şekillendiriyoruz’’ dedi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kandemir ise, ‘’Öncelikli hedefimiz ilimizin potansiyellerini belirlemek ve bu potansiyelleri harekete geçirerek il kalkınmamıza daha hızlı bir şekilde yardımcı olmak. Bu amaçla da Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız ve üyelerimizle KOSGEB Başkanı Sayın Cevahir Uzkurt’u ziyarette bulunduk, görüş ve önerilerimizi ilettik. İşbirlikleri ve nezaketlerinden dolayı Sayın Uzkurt’a teşekkür ederim” dedi.