26.07.2018

Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu'nun 2018 yılı 7. Yönetim Kurulu Toplantısı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplandı.

Toplantıya; Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Uşak Valisi Salim Demir, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Uşak İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Veli Oğuz katıldı.

Toplantının gündem maddeleri hakkında bilgi veren Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, yaptığı açılış konuşmasında 14 Temmuz 2018 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Yönetim Kurulu Başkanlığını Kütahya Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayır’dan devir aldığını belirterek; ‘’Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerimizin sürdürülebilir kalkınması için faaliyet gösteren Zafer Kalkınma Ajansı, kurulduğu günden bu yana birçok planlama çalışması yaptı, projelere mali ve teknik destek sağladı, yatırımcılara danışmanlık hizmeti verdi. Son zamanlarda ise, gerek güdümlü proje geliştirme gerekse AB üzerinden yeni fonlar temin etme noktasında önemli çalışmaları oldu. İnşallah bu çalışmalarımızı daha da arttırarak illerimizin ve ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına ve vatandaşlarımızın refah düzeyinin artmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Toplantımızın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olması temenni ediyor, katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Güvençer’in konuşmasının ardından Temmuz ayı toplantı gündem maddeleri görüşüldü. Toplantı katılımcıların dilek ve temennilerini ilettiği bölüm ile son buldu.