20.07.2018

   99.  Genel İdare Kurulu toplantısını gerçekleştirmek üzere Uşak’ta bulunan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve beraberindeki heyet, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO)Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette, Uşak Valisi Salim Demir, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Uşak Ak Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, MÜSİAD Uşak Şubesi Başkanı Nuri Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç MÜSİAD Genel Başkanı M. Engin Akdağ, Genç MÜSİAD Uşak Başkanı F. Yasin Yangıncı, UTSO Yönetim Kurulu Başka Yardımcıları Osman Çalıkuş, Çoşkun Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Demirci, Ramazan Gündağ, Himmet Duygu bulundu.

Uşak’ta iki ay içersinde tekrar bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, “Türkiye genelinde 28’inci yılını kutlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak 86 noktada faaliyet gösteren sanayi, ticaret kuruluşuyuz. Uşak’ta bugün ve yarın ülke genelinden gelen il başkanlarımızla birlikte 99. Genel İdare Kurulu toplantımızı ve eş zamanlı toplantılar gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile ülkemizin en eski ticaret odaları arasında yer alan Uşak Ticaret ve Sanayi Odamızı bir kez daha ziyaret ederek, karşılıklı istişarelerde bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz diye ifade etti.

UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çalıkuş ise ziyaretlerinden dolayı Sayın Kaan’a teşekküre ederek; MÜSİAD’ın gerek ülkemizin ekonomik yapısına gerek sosyal yapısına önemli katkılar sağlayacak projeler ürettiğini, oda olarak il ve ülke ekonomisini daha ilerilere taşımak için tüm kurumlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile birlikte hareket etmeyi prensip edindiklerini ifade etti.