13.06.2018

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO)  üyesi iki firma İstanbul Sanayi Odası (İSO)  tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük  500 sanayi kuruluşu arasına girmeyi başardı.

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) yarım asrı deviren ve her yıl yayımlanan Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu - 2017  listesinde, Gedik Tavukçuluk ve Tarım Ürünleri Tic. San. A.Ş. ve Özerdem Mensucat San. ve Tic. A.Ş. yer aldı. 2009 yılından beri ISO 500 listesine girmeyi başaran Gedik Tavukçuluk bu yıl kendine 204. sırada yer bulurken, Özerdem Mensucat 483. sırada  ISO 500 listesinde ilk defa yer aldı.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, ISO 500 listesinde yer alan firma yetkililerini tebrik ederek; ‘’ ISO 500’de ilimizden 2 firmamızın yer aldığını görmek umut verici ancak yeterli değil. Elbette bu listede olmayı hak eden daha çok şirketimiz var. Şehrimiz, şirketlerimiz ve sanayicimiz kapasitesi ve kalitesiyle bu listede yer almayı kesinlikle hak etmektedirler. Uşak, sanayi ve ticaret şehri. İl olarak, Oda olarak hedeflerimiz doğrultusunda hızlı ve gayretli ilerleyişimiz sürüyor. UTSO olarak hedefimiz, tüm KOBİ'leri ortaklık kültürüne, ar-ge ve inovasyona, markalaşmaya yönlendirebilmek. İnanıyorum ki, önümüzdeki yıllarda İSO 500 listesindeki firma sayımız artmakla kalmayacak teknoloji temelli üretimlerimizle, rol model fabrikalarımızla  yerimizi alacağız. Türkiye için Uşak için her koşulda üretmeye, istihdam sağlamaya,  büyüme ve gelişmeye devam eden sanayicilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.