Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) 11 Nisan’da tamamlanan seçimin ardından ilk olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

11 Nisan’da yeniden Meclis Başkanı seçilen İsmail Karaman’ın başkanlığında gerçekleşen Nisan ayı olağan meclis toplantısı, UTSO Meclis Üyelerinin ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı İsmail Karaman, Şırnak’ta şehit olan Jan. Üst Çvş. Sadık Akın’a Allah’tan(c.c) rahmet, ailesine sabır dileyerek gündem maddelerini görüşmeye açtı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, aylık ekonomik gündem değerlendirmesini ve 2018 projelerini anlatan bir konuşma gerçekleştirdi. Kandemir konuşmasına, ‘’ Ortak paydası Uşak olan, kentine sahip çıkan ve kenti için değer üretmek isteyen siz değerli arkadaşlarımla bu çatı altında yeni bir yolculuğa başlıyoruz. Hepimiz yeni görevlerimizle birlikte, Uşak ekonomisinin güçlü ve başarılı yarınlarına imza atmak için önemli sorumluluklar üstleniyoruz. Hepinizin bu bilinç ve sağduyuyla hareket edeceğine hiç şüphem yok’’ diyerek başladı. Kandemir konuşmasında seçim kararının ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek, iş dünyası olarak temennilerinin seçim sürecinin ülkenin ekonomik büyümesinin önüne geçmemesi, önceliğin ekonomik gelişme olması gerektiğini vurguladı.

Kandemir konuşmasının son bölümünde 2018-2021 dönemi için yapmak istedikleri projeleri 4 yıllık stratejik planlarında topladıklarını ifade ederek, projelerden bazılarını meclis üyelerine sundu.

Kandemir’in konuşmasının ardından meclis üyesi ve meslek komite başkanlarının dilek ve temennileri görüşülerek gündeme son verildi.

S.Selim Kandemir aylık gündem değerlendirmesi Nisan_deg