22.03.2018

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Mart ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı İsmail Karaman’ın başkanlığında, UTSO Meclis Üyelerinin katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı İsmail Karaman, 18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümünde vatanı uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere rahmet ve minnetle andıklarını, mübarek üç ayların başladığı bugünlerin ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini ifade ederek, Mart ayı gündemini açtı.

UTSO’nun Mart ayı meclisinde ticaret sicil işlemleri ve şirket kuruluşundaki yeni düzenlemeler hakkında bilgiler paylaşıldı. Ayrıca Uşak Kentsel Dönüşüm Ticaret Merkezi Müdürü Serdar Türk, TOKİ kentsel dönüşüm alanındaki işyeri ve dükkanlar hakkında bilgiler paylaştı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR, Uşak ve iş dünyası için başarılı ve gurur duyulacak işlere hep beraber imza attıklarını belirterek; “2017 yılında marka şehir olma yolunda projeler üreterek ilimize en iyi hizmeti vermenin haklı gururunu yaşadık. Bizler, hiçbir maddi beklenti içinde olmadan, üyelerimize hizmet amacıyla görev yapıyoruz. Çalışmalarımızın odağında hep üyelerimiz oldu ve bu şekilde de devam edecektir. Meclis üyelerimizle, meslek komitelerimizle beraber daima karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunarak şehrimiz için, üyelerimiz için neler yapabilirizi tespit ettik ve bunlara yönelik birçok faaliyette bulunduk. Geleceğin şekillenmesini izlemek yerine, şehrimizi geleceğin konuşulduğu, geleceğe yön veren şehirlerarasında yer alması için hep birlikte çalışacağız’’ diyerek 2013-2017 meclis dönemi arkadaşlarına teşekkürlerini ve saygılarını sunarak konuşmasına son verdi.