20.03.2018

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Karaman ve Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, 2 Nisan 2018 Pazartesi tarihinde yapılacak olan, Uşak TSO Organ Seçimleri ile ilgili birlik ve beraberlik içeresinde ortak hareket ettiklerini vurgulayarak basın açıklaması yaptı. Uşak TSO Konferans Salonu’nda yapılan basın açıklamasına yeni dönem meclis ve meslek komite üye adayları katıldı.

Birlik ve beraberlik içeresinde, tek vücut olarak seçimlere girmek istediklerini açıklayan başkanlar 2 Nisan Pazartesi günü başlayacak Uşak Ticaret ve Sanayi Odası seçim sürecinin Uşak’ ve UTSO üyelerine hayırlara vesile olmasını temenni etti.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, 2 Nisan 2018 tarihinde yapılacak Uşak Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde, tüm Uşak’ı kapsayan dinamik ve heyecanlı ekibimizle üyelere hizmet için burada olduklarını belirterek adaylığını açıkladı. Kandemir,2009 yılından bu tarafa Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın çeşitli kademelerinde ve 2 yıldır da Yönetim Kurulu Başkanlığında görev alarak yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Uşak ticaret ve sanayi dünyasına katkı sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Kandemir; “Geçmişte olduğu gibi, bugün de, bundan sonra da cazibenin adı ve adresi olmaya devam edecek olan UŞAK için yapılacak her çalışmada yer almaya ve öncü olmaya devam edeceğiz. Sadece bürokratik işlemler yapan bir kurum olarak değil, kentin ticaretine, sanayisine eğitimine ve sağlığına kadar her alanda kente fayda sağlamaya çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Gururla söylüyorum ki; biz, üyelerinin gücüyle, gücüne güç katan bir odayız. Hizmet odaklı ve süreklilik ilkesini benimseyerek, üyelerimizin görüşleri ve talepleri doğrultusunda Ben anlayışıyla değil, Biz anlayışıyla çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğimizin altını bir kez daha çizmek istiyorum.

Kadromuza büyük oranda yeni ve genç arkadaşlarımızı katarak; deneyimli arkadaşlarımızın tecrübesini genç arkadaşlarımızın enerjisi ile birleştirerek profesyonel ve dinamik bir ekip kurduk.

Tek vücut olarak UTSO seçimlerine girmek istiyoruz. TOBB Başkanımızın dediği gibi “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” diyerek, ekip olarak bu seçimin birlik ruhumuzu yansıtmasını istiyoruz” dedi.

UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman, “2013 Haziran ayından bu yana yönetim kurulumuz, meslek komitelerimiz, meclisimiz, kadın ve genç girişimciler kurullarımız ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte uyumlu, azimli ve gayretli bir çalışma yürüterek üyelerimize, ilimize ve ülkemize hizmet etme gayreti içinde olduk. Odamızın kuruluşundan bu yana emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. 1891 yılından itibaren oda üyelerinin menfaatleri doğrultusunda çalışma gerçekleştirmiş bir odayız. Önümüzdeki dönemde bu gayretler içeresinde çalışmalarımız devam edecektir. Seçim döneminin ve yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum ”dedi.

S.Selim Kandemir Açıklama Metni aciklama_metni