09.02.2018

Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve her yıl ülkemizin inovasyon şampiyonlarını belirleyen İnovaLİG programının bu yıl 5. kez gerçekleştirileceği; İnovaLİG 2017'de ulaşılan 971 başvuru sayısı ile Türkiye'nin, IMP³rove programına katılımın en yüksek olduğu ülkelerden biri haline gelmeyi başardığı; 2017 yılının kazananlarının, Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle onurlandırdıkları Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası'nda ödüllerini aldığı bildirilmektedir.

İnovaLİG ile şirketler hem inovasyon yetkinlikleri bazında yarışmakta hem de inovasyon kültürlerini interaktif bir platformda geliştirme fırsatı bulmaktadır. İnovasyon değerlendirmesini tamamlayan her firmaya, kapsamlı inovasyon değerlendirme ve kıyas analizi raporu ücretsiz olarak sunulmaktadır. İnovaLİG sayesinde firmalarımız, yıllar içerisinde inovasyon gelişimlerini takip ederek orta ve uzun vadeli inovasyon vizyonlarını geliştirmektedirler.

Bu kapsamda firmalarımızı yıllar itibariyle inovasyon gelişimlerini görmesi, hem de inovasyon alanında edinilen uluslararası tecrübeye ortak olmaları için 10 Mart 2018 tarihine kadar http://www.inovalig.com/ adresinden İnovaLİG 2018'e ücretsiz olarak katılabilecekleri ifade edilmektedir.