25.01.2018

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Kolombiya yurtdışı iş gezisi, COLOMBIATEX-2018 Fuarı’n da açtığı stant ile devam ediyor.

Dokuma ve tekstil ürünleri, iplikler, kumaş ve ev tekstil sektörlerinde Güney Amerika’nın en büyük fuarı olan Colombiatex her yıl 20 bin üzerinde profesyonel ziyaretçiyi ağırlıyor. Fuarın ilk gününde UTSO standını ziyaretçiler yanı sıra Bogoto Büyükelçisi Ece ÖZTÜRK ÇİL’de ziyaret etti.

Türkiye’nin ihracata dayalı kalkınma hedefleri doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Kandemir; “Uşak’ın dışarıya açılması, daha doğrusu zaten var olan dış bağlarını güçlendirmesi için global ölçekli fuarlar büyük önem taşıyor.Colombıatex Fuarında, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak şemsiye standımızla yer almaktayız. Standımızda üyelerimize ait ürün numuneleri ve kataloglar yer almakta, katılımcılara gerekli bilgilendirmeler ayrıntılı bir şekilde yapılmaktadır.Yine standımızda pek çok Güney Amerika firması ile üyelerimizi buluşturarak,ikili iş görüşmeleri gerçekleştirmelerine vesile oluyoruz.2018’de de yeni pazarlara giriş için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.