25.01.2018

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden, Uşak Ticaret Ve Sanayi Odası’na "Çalışma Hayatında İstihdam Seferberliği Projesi”ne Verdiği Destekten Dolayı Teşekkür Plaketi

Ocak 2017’den bu yana istihdamlarını en fazla artıran iller, sektörler ve firmalara, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile TOBB tarafından düzenlenen "İstihdam Şurası ve Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni”yle teşekkür plaketleri verildi.

“Çalışma Hayatında İstihdam Seferberliği Projesine” destek olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, “Sayın Cumhurbaşkanımız, 7 Şubat 2017’de düzenlenen TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’nda İstihdam Seferberliğinin temelini atmıştır. Bizlerde bu çağrıya kayıtsız kalmayıp, Türk iş dünyası olarak istihdamda tarihi bir başarıya imza attık. Ocak 2017’den bu yana 1,5milyon kişiye ilave istihdam sağlandı. İstihdam artışı sağlayan bütün firmalarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Aralık’ta açıkladığı, "Milli İstihdam Seferberliği ikinci fazı teşvikleri”; kadınlar, gençler ve engellilere yönelik birçok yeni düzenlemeyi içeriyor. İstihdamı, üretimi, ihracatı ve büyüme rakamını doğrudan etkileyecek teşvikleri önemsiyoruz. Daha güçlü bir ekonomi ve daha güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz”dedi.