27.11.2017

Ekonominin lokomotif gücü olarak konumlanan inşaat sektörünün yapı taşlarının sergileneceği bu yıl 38. Düzenlenen Dubai BIG 5 Show 26 – 29 Kasım 2017 tarihlerinde Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Türk inşaat ve perakende sektörünün de büyük ilgi gösterdiği Dubai BIG 5 Show’da UTSO üye firma temsilcileri dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen katılımcılar ile birebir görüşme, inşaat sektöründe gelişen yeni teknolojileri yerinde görme, ürün değerlendirme ve pazar koşulları ile rekabet düzeyleri konusunda görüşmeler yapma imkânı buldu.

Körfez bölgesi inşaat piyasasını çatısı altında toplayan Dubai BIG 5 Show hakkında değerlendirmede bulunan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; “Küresel çapta iş yapan uluslararası yapı şirketlerinin üst düzey satın almacı ve karar vericilerinden oluşan heyetlerin bulunduğu fuar, firmalarımızın dünya açılımlarına katkı yapmaktadır. Bu önemli fuarda 4 gün boyunca üyelerimiz tercüman eşliğinde firmalar ile birebir görüşme imkanı buluyor. Fuara ulusal boyutta faaliyet gösteren Türk firmaları da katılıyor. Üyelerimiz, her biri kendi alanında en iyiler olarak kabul edilen farklı ürün, hizmet ve sektöre ilişkin uygulama örneklerini yerinde görme fırsatı buluyor ve firma temsilcileri ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirerek yeni iş bağlantıları kuruyorlar. Umuyoruz ki tüm bu görüşmeler üyelerimizin ticari hayatlarına olumlu katkı sağlar” dedi.