08.11.2017

Torbalı Ticaret Odası heyeti, Uşak’a yönelik iş ve inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Meclis Başkanı İsmail Karaman, Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, UTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Torbalı Ticaret Odası Meclis Başkanı Erkan Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ve Torbalı Ticaret Odası üyelerini Uşak’da ağırlayarak, firmalarla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirme imkanı sundu.

Torbalı heyetini Uşak’da ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman, 3.500 kayıtlı üyesi, 17 meslek grubu, 44 meclis üyesi, 105 meslek komite üyesi ile bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Karaman, “Torbalı Ticaret Odası Meclis Başkanı Sayın Aksoy, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Olgun ve beraberinde ki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir Torbalı heyetine, Uşak ekonomisi, sanayisi, UTSO’nun çalışmaları ve projelerini içeren detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Kandemir, odalar arasında gerçekleşen bu tür ziyaretlerin TOBB camiasının kenetlenmesine, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştirmesine önemli katkı sağladığını söyledi.  Kandemir, “İlimizin, ilçelerimizin tüccar ve sanayicilerle bir araya gelmelerine vesile olmak, karşılıklı diyaloglar kurmalarını sağlamak ve ekonomik ilişkilerin gelişmesinin temelini atmak ticaret odaları olarak bizlerin görevlerindendir. Bu ve benzeri toplantılar, tanıtım seminerleri, ikili iş görüşmeleri, ticaretimizi karşılıklı denge içerisinde arttıracağımız önemli buluşmalardır” diyerek en kısa zamanda geniş bir heyetle Torbalı’ya ziyarette bulunacaklarını ifade etti.

Torbalı’nın sanayisi ve ticari gelişimini ve Torbalı Ticaret Odası’nın projelerini anlatan Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ise; “Torbalı’mız her geçen yıl hızla büyüyen bir ilçemiz. Organize Sanayi Bölgemizde birçok dünya markasını barındırmaktayız. Oda olarak da ilçemizin gelişimine yön verecek çalışmalarımıza imza atıyoruz. Yeni modern binamızda Torbalı iş dünyasına en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Torbalı Ticaret Odası olarak lokomotif olmak istiyoruz. Sorunların çözümü, ilçenin tanıtımı, gelişime, üretime, istihdama, ticarete katkı koyabilmek adına çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Uşak’ta model almamız gereken güzel çalışmalar var. Bu şehrimizi meclis üyesi arkadaşlarımız, kadın ve genç girişimcilerimiz ile daha yakından tanımak istedik. Bizleri konuk ettikleri için Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın değerli başkanına ve üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum. UTSO ile her türlü fikir alışverişine açığız.’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından günün anısına karşılıklı olarak plaket ve hediye takdimi yapıldı. Program tanışma ve ikili görüşmelerle sonlandırıldı.